Kultúra

Félkegyelmű motoros zsarukkal támad az év leghülyébb vígjátéka

Szinkronizált előzetest kapott a Bukós szakasz című produkció, amely már most fix, hogy nagyon agyzsibbasztó lesz.

A komédiákban utazó forgatókönyvíró-rendező-színész Dax Shepard új kreációjaként közeleg a mozikba a Chips című akcióvígjáték, amely hazánkban majd a roppant elmés Bukós szakasz címen fog futni. A Shepard írta, dirigálta és a társ-főszereplésével készült produkció most magyar előzetest kapott, melyből könnyedén leszűrhető, hogy idén bizony ez lesz az év egyik legfárasztóbb mozija.

A (leírva és kimondva is szörnyű) Bukós szakasz cselekménye nevetségesen egyszerű lesz: a Michael Pena által alakított FBI-ügynök Frank Poncherello néven beépül a kaliforniai motoros rendőrök közé, hogy felderítse az állítólag a járőrök kötelékében rejtőző bankrablókat. Hogy minél autentikusabb legyen a beépülése, társnak egy kezdő tökfilkót, bizonyos Jon Bakert (Shepard) osztanak be mellé, aki aztán változatos bonyodalmakat hoz a különlegesnek különleges, de a társához hasonlóan ütődött ügynök fejére.

A kiváló Vincent D’Onofrio, továbbá Kristen Bell, Justin Chatwin és Adam Brody mellékszereplésével forgatott film március 23-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik