Kultúra

Észbontóan penge a Power Rangers-mozi új trailere

Vége a ködösítésnek: immár biztos, hogy ez lesz az év egyik leglátványosabb produkciója.

Az annak idején a Power Rangerst kitaláló Haim Saban produceri bábáskodásával és a 2015-ös Az Almanach-projekt című sci-fi után a második filmjét dirigáló Dean Israelite rendezésében készül a franchise első mozija, amelyhez az októberi első előzetes után most megérkezett a film akcióiból is csepegtető második trailer, plusz hozzá egy új poszter, amelyen a Rangerek óriás masinái, vagyis a Zordok körvonalazódnak a ködben.

Lionsgate
Lionsgate

A friss kedvcsinálóból már nemcsak annyi derül ki, hogy a főszereplők, azaz Dacre Montgomery (Vörös Ranger), Naomi Scott (Rózsaszín Ranger), RJ Cyler (Kék Ranger), Becky G (Sárga Ranger) és Ludi Lin (Fekete Ranger) miként tesznek szert az őket szuperharcosokká változtató erőre, de az új és kétségtelenül menő dresszeikben verekedni, illetve a Zordjaikat vezetni is láthatjuk őket. Mellettük ismét felbukkan a film gonosza, Rita Repulsa (Elizabeth Banks) is, sőt: immár az Arany Glóbusz-díjas Bryan Cranston által megformált Zordont, azaz a Rangerek mentorát is megpillanthatjuk.

Az előzetes alapján irtó látványosnak és humorosnak ígérkező Power Rangers március 24-én fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai premierdátum még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik