Kultúra

Az új Power Rangers már nem az a kalandos ugrabugra lesz, ami régen volt

Hanem sokkal komolyabb és parább annál, amelyre a mozifilm új előzetese szolgál bizonyítékul. Trailer.

Az annak idején a Power Rangerst kitaláló Haim Saban produceri bábáskodásával és a 2015-ös Az Almanach-projekt című sci-fi után a második filmjét dirigáló Dean Israelite rendezésében készül a franchise első mozija, amelyhez az októberi első előzetes után most megérkezett annak a filmből újabb snitteket leleplező nemzetközi változata.

Lionsgate
Lionsgate

A kedvcsinálóból egyelőre csak az derül ki, hogy a főszereplők, azaz Dacre Montgomery (Vörös Ranger), Naomi Scott (Rózsaszín Ranger), RJ Cyler (Kék Ranger), Becky G (Sárga Ranger) és Ludi Lin (Fekete Ranger) miként tesznek szert az őket legyőzhetetlen szuperharcosokká változtató erőre. A hősöket megformáló fiatal színészek mellett a film gonoszát, Rita Repulsa szerepében a háromszoros Emmy-jelölt Elizabeth Banks is felbukkan a trailerben, és bizony a jelmeze, illetve az eddigi pillanatai alapján nagyon úgy fest, hogy ő lesz a legizgalmasabb jelenség az amúgy ígéretes produkcióban.

Az említettek mellett a Rangerek bizarr mentorát, Zordont alakító Arany Glóbusz-díjas Bryan Cranston mellékszereplésével készülő Power Rangers 2017. március 24-én fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai premierdátum még nem ismert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik