Szórakozás

Az Üvegtigris stábja készíti az RTL új sorozatát

Legalábbis sok a közös pont: A mi kis falunk izmos ökörködésnek ígérkezik.

A Válótársak 2015 őszén csatornaátlag feletti teljesítménnyel futott, jön is az új évad hamarosan. A csatorna tervei beváltak, nem volt kérdés, hogy az RTL Klub bővíteni fogja a hazai gyártású és fejlesztésű sorozatainak palettáját: a soron követező széria, A mi kis falunk forgatási munkálatai már javában zajlanak.

a_mi_kis_falunk_rtl_3
Fotó: RTL Sajtóklub

A sorozat rendezője az Üvegtigris filmeket is jegyző Kapitány Iván, aki a Válótársak második évadának produceri feladatait is ellátta. Az operatőri munkákért pedig B. Marton Frigyes, míg a gyártásért a sorozatok fejlesztésében élen járó, Hámori Barbara vezette ContentLAB and Factory felel. A főszerepeket is ismerős arcok alakítják: Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármesterjelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját játssza majd, de Lovas Rozi és Bata Éva is feltűnik.

A sorozat egy kis falu hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, mint az ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy fociedző.

Fotó: RTL Sajtóklub
Fotó: RTL Sajtóklub

Forrás: RTL Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik