Kultúra

Eldőlt, hogy mikor mutatja be az HBO a para horrordokuját

Kitűzték a rettenetes Slender Man figurájáról készült produkció premierdátumát.

Még tavaly ősszel derült ki, hogy igencsak rendhagyó produkciót készít az amerikai HBO, amely azóta le is forgatta egész estés dokumentumfilmjét az internetes mémként hódító Slender Man figurájáról és annak állítólagos rémtetteiről. Az öltönyös fazon létezését megtörtént eseményekkel magyarázó Beware the Slender Man (kb. Óvakodj a vékony embertől) című alkotáshoz novemberben jött ki az első előzetes, ám akkor még nem lehetett tudni, mikor lesz az alkotás televíziós premierje. Ez mostanra eldőlt, ugyanis

az HBO bejelentette, hogy az Egyesült Államokban január 23-án fogják műsorra tűzni a vérfagyasztó produkciót.

Az öltönyben flangáló colos testalkatú és az arctalanságával kétségtelenül ijesztő alakról azt kell tudni, hogy 2009-ben a Something Awful nevű weboldal fórumán ütötte fel a fejét, ahol egy photoshop-versenybe bizonyos Eric Knudsen nevezte be a saját ötleteként.

A sötétben ólálkodó és gyerekekre vadászó Slender Man eztán villámgyorsan roppant népszerűvé vált és a világhálót bejárva azóta sokakat megihletett. Az HBO dokuja mellett mozifilm is készül róla, azonban ennek alakulásáról jelen állás szerint nem tudni semmit.

A Beware the Slender Man magyarországi bemutatójáról még nincs információ.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik