Kultúra

Nicolas Cage-ből amerikai elnök lehet

Nicolas Cage valahányszor bizonyíthatná, hogy nem (olyan) rossz színész, gyorsan bevállal valami ócskaságot, ami csupán a Film 2+ csatorna hajnali műsorsávjában gründolhat magának nézőket. Ha a 90-es években létezett fogalom, amit “elszemjúeldzsekszonozásnak” neveztünk (elvállalni minden szerepet anélkül, hogy a forgatókönyvet kritikai szemmel értékelné a színész), akkor a kétezres évekre vonatkozóan nyugodtan bevezethetjük az “elnikolászkédzsesedést” is.

Nemsokára azonban elkezdődhet egy olyan film forgatása, ami ha Oscar-díj jelölést valószínűleg nem is hoz Nic Cage számára, de minden valamire való színész életében legalább egy ilyennek lennie kell:

életrajzi film főszerepét játssza el.

A ScreenRant értesülései szerint a 40. amerikai elnökről, Ronald Reagenről szóló biopic főszerepére ő a legvalószínűbb jelölt, bár a projekttel kapcsolatban még minden nagyon képlékeny, de mindenesetre az biztos, hogy egy republikánus elnököt éltető film komoly indulatokat szülne a jelenlegi USÁ-ban.

Furcsa egyébként, hogy Reagenről eddig még nem készült egy életrajzi film sem, s legközelebb Will Ferrell állt hozzá, de még a nem túl PC-vicceiről híres színész is kifarolt abból a filmtervből, amely a demenciával küzdő elnökről szólt volna, aki azt képzeli magáról, hogy színész és csak a szerepe miatt alakítja az Egyesült Államok prezidentjét.

Némiképp azért fura lesz Nicolas Cage-t Reagenként látni, hiszen a fizimiskájuk még nagyon hunyorítva sem hasonlít.

reagen

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik