Kultúra

Carrie Fisher súlyos szívrohamot kapott

Carrie Fisher egy repülőjáraton lett rosszul pénteken – számolt be a TMZ. A repülőtéri rendőrség a Hollywood Reporternek annyit megerősíthetett, hogy valóban orvosi vészhelyzet volt egy járaton, de nem adhatták ki az érintett kilétét.

A United légitársaság járatának utasai közül azonban többen tweetelni kezdtek az esetről: arról számoltak be, hogy a Star Wars-filmek Leia hercegnőjét sürgősségi csapat vitte le a gépről, miután az utasok és a személyzet is sikertelenül próbálta újraéleszteni landolás közben.

Nem tudom, hogy is kellene ezt megosztanom: Carrie Fishernek leállt a légzése a hazafelé tartó gépen. Remélem, rendbe fog jönni.

https://twitter.com/AnnaAkana/status/812403915496910848

Az utas később a gép személyzetének, és azoknak az orvos és nővér utasoknak köszönte meg a történteket, akik azonnal elkezdték az újraélesztést. Szintén ő aggodalmának adott hangot, amikor egy kommentelő rákérdezett, hogy szerinte jól van-e a színésznő, úgy fogalmazott:

Nem :( Vagy tíz percig nem lélegzett. Egészen addig próbálták újraéleszteni, míg le nem szálltunk.

A Hollywood Reporter kereste a színésznő sajtósát, egyelőre nem kaptak választ. A Twittert ellepték az aggódó kommentek, van, aki máris a legrosszabbtól tart. “El a kezekkel Carrie Fishertől, 2016” – írják, a szokatlanul sok idén elhunyt hírességre utalva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik