Kultúra

Batman imádni valóan hülye lesz az új Lego-moziban

Megérkezett a The Lego Batman Movie új előzetese, melyben egymást érik a sírva röhögős pillanatok.

Készül A Lego-kalandban megismert Batman önálló mozija, a The Lego Batman Movie,  amelyben ismét a denevérember hangjaként telitalálatnak bizonyult Will Arnett fogja megszólaltatni az apró, de rettenthetetlen (és flúgos) szuperhőst. A produkcióhoz most megjelent vadiúj előzetes szám szerint már a negyedik, azonban ez ne riasszon el a megtekintésétől, mert nagyon sok új és iszonyat mókás momentumot láthatsz benne.

Warner Bros Pictures
Warner Bros Pictures

A kedvcsinálóból megtudhatjuk, hogy a Gotham városában valóságos rocksztárként ünnepelt Batman valójában egy magányos fickó, aki két igazságosztás között otthon tengődik. Legalább ez lesz a helyzet egészen addig, mígnem Alfred (Ralph Fiennes) egy nap felhomályosítja, hogy bizony van neki egy örökbefogadott fiacskája, Dick Grayson (Michael Cera), akivel foglalkoznia kellene. Már csak azért is, mert a denevérbarlangba beszabaduló ifjú elkezdi felfedezni Batman cuccait és minden könyörgés ellenére jelmezt választ magának, hogy immár Robinként menjen az agyára a Sötét Lovagnak.

A már említettek mellett még a Joker (Zach Galifianakis), Batgirl (Rosario Dawson), Harley Quinn (Jenny Slate) és Gotham polgármesternője, Marion Grange (Mariah Carey) lesznek a produkció kulcsszereplői. A Seth Grahame-Smith forgatókönyvéből és Chris McKay rendezésében készülő animációs film február 10-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik