Kultúra

Nagyon vagány az új Pókember-mozi első előzetese

Mókásnak és pengének ígérkezik a falmászó hős filmje, amelyben egy új szupergonoszt is megismerhetünk majd.

Hosszas huzavonát követően tavaly eldőlt, hogy a Sony és a Marvel egyezségre jutott Pókember-ügyben, tehát a népszerű karakter csatlakozhatott a Marvel hőseinek mozis univerzumához. Ennek eredményeképpen a szerepet aztán Andrew Garfield-tól megöröklő Tom Holland már magára ölthette a pókgúnyát és röviden fel is tűnhetett az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, amelyet megelőzően bejelentették, hogy a marveles hagyománynak megfelelően a hős saját filmet kap, amelynek Spider-Man: Homecoming (kb. Pókember: Hazatérés) lesz a címe. A produkciónak azóta már le is zajlott a forgatása és most itt van az első előzetese, amely egy humoros, menő és látványos filmet ígér.

300x250

Részletek »

A trailer nem igazán árul el sok konkrétumot a cselekményről, amely első körben úgy tűnik, az ifjú Peter Parker hétköznapi életéről és a szuperhőssé válásának nehézkes folyamatáról fog szólni. Mindazonáltal nincs Pókember-film szupergonosz nélkül, márpedig a kedvcsináló végre hivatalosan is megerősíti, hogy nem volt kamu az április óta terjedő hír és valóban a nagyszerű Michael Keaton fogja megformálni az új Pókarc első ellenségét, aki a mozifilmen korábban még soha nem látott Vulture, azaz a Keselyű lesz.

A már említettek mellett a fiatal főhős pártfogójaként feltűnő Tony Stark szerepében Robert Downey Jr., a May nénit játszó Marisa Tomei, továbbá Zendaya Coleman, Tony Revolori, Logan Marshall-Green és Martin Starr alkotják a produkció szereplőgárdáját.

A 2014-es Clown című horrort és a 2015-ös Rendőrautót jegyző Jon Watts rendezésében készülő Spider-Man: Homecoming július 7-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik