Kultúra

Budapestre jön Marilyn Manson

A hard rock és a metálzene emblematikus képviselője a nyáron fog koncertet adni hazánkban.

Nagy eseményt jelentett be a Budapest Park, ugyanis kiderült, Marilyn Manson jövőre Magyarországra látogat, hogy 12 év elteltével ismét koncertet adjon a hazánkban.

Marilyn Manson a nevét viselő bandájával együtt 2017. július 20-án 18 órától fog fellépni a Budapest Parkban.Az esemény Facebook-oldala szerint a jegyértékesítés 12.09-én, azaz most pénteken 8.00 órakor kezdődik majd.

A művésznevét Marilyn Monroe színésznő keresztnevéből és a sorozatgyilkos Charles Manson vezetéknevéből összeállító, 1969-ben született Brian Hugh Warner 1989 óta zenél és riogatja a világot az enyhén szólva is különc stílusával. A mai napig kilenc stúdióalbuma jelent meg (a legutolsó tavaly), a Say10 című tizediket pedig épp jövőre tervezi kiadni.

Manson a saját számainak írása és előadása mellett előszeretettel működik közre más zenészek anyagainak elkészítésében, illetve a szabadidejében még festeget is. Fiatalon zenei újságíróként is dolgozott, amióta pedig befutott, nemcsak a saját klipjeiben és különböző filmekben, de videojátékokban és a festményeivel még galériákban is feltűnt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik