Kultúra

Dokumentumfilm készül Prince életéről

Az alkotásban olyan zenészek fognak megszólalni és a néhai popikonról mesélni, mint Bono, Mick Jagger, Billy Idol és Lenny Kravitz.

Az Ascot Elite Entertainment jelentette be, hogy megszerezték a produkció elkészítéséhez szükséges jogokat és dokumentumfilmet forgatnak az idén áprilisban fájdalomcsillapító túladagolása következtében elhunyt Prince életéről – számol be róla a Screen Daily.

A Prince: R U Listening? című alkotás a nyilvánosságot világéletében kerülő és a magánéletét titokban tartó, ennélfogva misztikus előadóként számon tartott

Prince életét egészen fiatal korától kezdve a szupersztárrá válásáig fogja bemutatni. Az őt a magánéletben és a színpadon ábrázoló archív felvételek mellett a filmben családtagjai, barátai és zenésztársai is mesélnek majd róla.

A produkció különlegességét a Prince-hez igazán közelállók mellett a róla megemlékező zenészlegendák interjúi fogják adni, ugyanis a dokumentumfilm elkészítésében olyan nagyágyúk működnek közre, mint Bono, Mick Jagger, Billy Idol, Lenny Kravitz és Sheila E.

Az elsősorban oknyomozó dokukat jegyző Michael Kirk rendezésében és produceri bábáskodásával készülő Prince: R U Listening? bemutatását 2017 tavaszán tervezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik