Dögös új fotók érkeztek az utolsó Farkas-moziból

Fantasztikus látványvilága lesz a Hugh Jackman főszereplésével készülő Logan című akciófilmnek.
Kapcsolódó cikkek

Még október közepe táján jelent meg a nemes egyszerűséggel csak Logan címet viselő, korábban Farkas 3-ként emlegetett trilógiazáró lehengerlő első előzetese, amelyet egyenesen imád(t)unk, ennélfogva hirtelen iszonyat váróssá is vált az utolsó Farkas-kaland. Azóta nem hallatott magáról a produkció, mígnem most néhány új, javarészt fekete-fehér kép jelent meg, melyek megerősítik, hogy hangulatban nagyon erős lesz.

20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox

A film cselekménye itt-ott még mindig kérdőjeles, de az már világos, hogy Logan utolsó akciójának katalizátora az X-23 kódnevű klónja lesz, aki egy kislány és akit a sokat látott Farkas a rá vadászó fegyveresektől igyekszik majd megvédelmezni. A produkcióban a nemcsak megöregedett, de meg is keseredett antihőst utoljára eljátszó Hugh Jackman, illetve az X Professzort is feltehetően utoljára megformáló Sir Patrick Stewart mellett a mozi mechanikus kezű gonoszát, Donald Pierce-t alakító Boyd Holbrook, továbbá Stephen Merchant és az ex-vészhelyzetes Eriq La Salle fogják játszani a mellékszereplőket.

A 2013-as Farkas után ismételten James Mangold rendezésében készülő Logan 2017. március 3-án fog debütálni az amerikai mozikban – a magyar bemutató még nem ismert.