Kultúra

Will Smith ismét drámai szerepben alakít óriásit

A Váratlan szépség című alkotásban egy megtört pasast játszik, akit a barátai megpróbálnak rávenni arra, hogy újra élni kezdjen. Trailer.

Az Oscar-díjas David Frankel rendezésében készül a Váratlan szépség (Collateral Beauty) című dráma, amely a 2017-es díjszezonhoz időzítve idén decemberben fog a mozikba kerülni, nyilván azért, hogy minél több kategóriában esélye legyen az Arany Glóbuszok és az Oscarok elhódítására. A produkcióhoz most megjelent a második előzetes, amelyben a népes szereplőgárda ellenére a főszereplőt alakító Will Smith a legzseniálisabb.

New Line Cinema
New Line Cinema

A Váratlan szépség főhőse a nagymenő reklámszakember Howard Inlet, aki miután egy tragédia következtében elveszíti kislányát, teljesen befordul és megszakít minden kommunikációt a külvilággal. A barátai által nagyon hiányolt Howard a fájdalom megosztása helyett új hobbit fejleszt magának: leveleket ír, amelyeket emberek helyett olyan “dolgoknak” címez, mint a Halál, az Idő és a Szeretet. Erre a terápiaszerű hóbortjára természetesen a barátai is rájönnek és kifundálják, hogy Howard számára ismeretlen emberek bevonásával megszemélyesítik neki a három kedvenc “levelezőpartnerét”, hogy azok segítsenek neki visszatalálni az élők világába. Miként az az előzetesben is látható, a nagy ötlet következtében az Oscar-díjas Helen Mirren a Halál, a nem túl ismert Jacob Latimore az Idő, a kétszeres Oscar-jelölt Keira Knightley pedig a Szeretet/Szerelem.

A fent említettek mellett Edward Norton, Kate Winslet, Michael Pena és Naomie Harris mellékszereplésével készülő film december 22-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik