Kultúra

Rendező nélkül maradt a Deadpool 2

Tim Miller kiszállásával a második rész forgatása is veszélybe került.

Még áprilisban vált hivatalossá, hogy a szuperhősmozi kirobbanó sikerének hála lesz Deadpool 2, amelyet a 20th Century Fox stúdió akkori bejelentése értelmében ugyanaz a kreatív csapat lett volna hivatott tető alá hozni, amelyik az alapfilmet is készítette. Ez azt jelentette, hogy a forgatókönyvet ismét a Rhett ReesePaul Wernick duó írja, a produkciót megint csak Tim Miller rendezi és az antihőst továbbra is Ryan Reynolds játssza. Igen ám, csakhogy mostanra borult a képlet, ugyanis a Deadline értesülései szerint

Tim Miller a közte és Ryan Reynolds között kialakult “kreatív nézetkülönbségek” miatt otthagyta a Deadpool 2-t.

Ez bizony elég nagy érvágás a Foxnak, amely az X-Men franchise spinoffjaként forgatott Deadpoollal új fejőstehénre tett szert és a pletykák szerint nem egy, de nem is két folytatást tervez a produkcióhoz. Ezen mondjuk nincs is mit csodálkozni, miután a februárban bemutatott akcióvígjáték a mai napig globálisan 782,6 millió dollárt termelt és ezzel kiérdemelte a minden idők legprofitálóbb korhatáros szuperhősmozija címet.

Hogy mi lesz így a sequel forgatásával, az egyelőre jó kérdés, hiszen a Deadpool 2 munkálatait 2017 elején tervezték volna kezdeni, de Miller lelépésével csaknem borítékolhatóvá vált a csúszás. Mindenesetre a Fox fejesei már nyilván megkezdték az új direktor keresését és ha néhány héten belül sikerül találniuk valakit, aki nemcsak megfelel a munkára, de a primadonna Reynolds-zal is együtt tud dolgozni, akkor még az is megeshet, hogy tudják majd tartani a terveket és hamarosan forogni kezdenek a kamerák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik