Kultúra

Star Wars-supercut: elkészült a Zsivány Egyes legteljesebb előzetese

A videó mesterien ötvözi a közelgő Csillagok háborúja-spinoff eddigi összes promóját. Kihagyhatatlan.

Alig két nappal a csütörtök délután közzétett elképesztő második előzetes után már meg is született az a hatperces supercut, amely a legújabb kedvcsináló mellett az áprilisi teaser trailer, a júliusi kisfilm és az augusztusi első előzetes képsorait gyúrja egybe.

A videót a Science Vs. Cinema Youtube-csatorna kreátorának, bizonyos James Darlingnak köszönhetjük, aki jó szokásához híven remekül vágta össze a trailereket, sőt: aktuális művében a jelenetek sorrendjét a Star Wars: Az ébredő Erő supercutjához hasonlóan igyekezett úgy felépíteni, ahogyan azok feltételezhetően a filmben is láthatóak lesznek.

Miként azt már betéve tudjuk, a saga első spinoffja időben A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik majd és az első Halálcsillag terveit a Birodalomtól lenyúló lázadó különítményről fog szólni, akik egy meglehetősen színes társasággá állnak majd össze.

A történet főszereplője a tűzrőlpattant Jyn Erso (Felicity Jones) lesz, aki mellett majd a következő új és izgalmas karakterek fognak bemutatkozni a filmben: a lázadó vezér Saw Gerrera (Forest Whitaker), a titokzatos birodalmi nagykutya Orson Krennic igazgató (Ben Mendelsohn), a pilóta Cassian Andor kapitány (Diego Luna), az erőhasználó vak harcos Chirrut Îmwe (Donnie Yen), a katona Bodhi Rook (Riz Ahmed), az ex-birodalmi droid K-2SO (Alan Tudyk) és Jyn rejtélyes apja, a Halálcsillagot tervező Galen Erso (Mads Mikkelsen).

A Gareth Edwards rendezésében készülő Zsivány Egyes december 15-én kerül a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik