Kultúra

Megvan a Szárnyas fejvadász 2 végleges címe

A készítők hivatalosan is leleplezték a hazánkban forgó sci-fi keresztségét.

Már hónapok óta zajlanak hazánkban a kultikus Szárnyas fejvadász folytatásának munkálatai, amelyek miatt a főszereplőket játszó Harrison Ford és Ryan Gosling mellett pl. Jared Leto is Magyarországon tartózkodik. A produkció kapcsán a hollywoodi nagyágyúk jelenlétén kívül eddig csak a premierdátum volt ismert, mígnem a filmet finanszírozó Warner Bros. Pictures – Alcon Entertainment stúdiópáros ma váratlanul felfedte, hogy

a Szárnyas fejvadász 2 címe Blade Runner 2049 lesz.

A bejelentéshez a fent látható jópofa képet “mellékelték”, amelyen Ford és Gosling mellett az alapfilmet rendező és a sequel forgatókönyvét társíró, továbbá a filmeket produceráló Ridley Scott, valamint a Szárnyas fejvadász 2-t dirigáló Denis Villeneuve cserél eszmét.

A cím leleplezésének dacára új infók nem láttak napvilágot a cselekményt és/vagy az illusztris szereplőgárdát illetően, így pl. a színészek által megformált karakterek személyazonossága továbbra sem ismert. Kivéve persze Fordét, hiszen ő 34 év elteltével ismét Rick Deckardot, azaz magát a Szárnyas Fejvadászt alakítja a folytatásban.

A már említettek mellett a Golden Globe-díjas Robin Wright, illetve Dave Bautista, Ana de ArmasLennie JamesMackenzie Davis és Barkhad Abdi alkotta szereplőgárdával készülő Blade Runner 2049 2017. október 6-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik