Szórakozás

Jack Sparrow magánélete most úgy futott zátonyra, mint ahogy kalózhajó még sosem

15 hónap házasság után szétment Johnny Depp és Amber Heard, a színésznő állítása szerint többek között azért, mert férje kapcsolatuk ideje alatt végig bántalmazta. Nagyon csúnyának ígérkezik a válás, Depp, aki tagadja Heard vádjait, már a felesége közelébe sem mehet. Hogy ki mond igazat, egyelőre rejtély, de minden napra jut egy újabb hír házasságukról és válásukról.

Az 52 éves színész és a 30 éves színésznő házassága elég csúfos véghez közeleg. Amber Heard, akit a Zombielandből és A dán lányból is ismerhet, május 23-án adta be a válókeresetet férje ellen. A pár sosem kötött házassági szerződést, így Heard feleségtartást követel.

A szakítás tényénél jóval durvább, hogy Heard azzal vádolja Deppet, hogy többször is bántalmazta. Állítása szerint férje nemrégiben hozzávágta a telefonját, ami megsebesítette az arcát, erről fotót is készített, melyet a rendőrségen nyújtott be bizonyítékként.

Az állítólagos támadásra hivatkozva távoltartási végzést követelt, amit a bíróság jóvá is hagyott, így Depp nem mehet 100 méternél közelebb a nőhöz.

Heard szerint Johnny Depp a 15 hónapos házasságuk alatt folyamatosan bántalmazta, folyamatosan ivott és drogozott. A nő szerint férje egyedül akkor volt józan, amikor dolgozott, egyébként egyfolytában beszámíthatatlan állapotban volt. A színésznő azt nyilatkozta, már a biztonságát félti, és konkrétan fél a férfitől.

Hogy mit mond erre a színész?

Tagad.

Sokan teszik fel a kérdést, hogy ha Heard 15 hónapja bántalmazásban él, akkor miért pont most döntött úgy, hogy a bíróság elé áll, Depp édesanyja halála után néhány nappal.

A színész ügyvédje természetesen a gyászra hivatkozva azt közölte, Depp nem kíván nyilatkozni a valótlan pletykákról és hazugságokról. A színésznő szerint pedig férje egyszerűen nem emlékszik a történtekre, mivel folyamatosan be volt rúgva vagy be volt kokainozva.

Fotó: Europress
Fotó: Europress

Egyre több bizarr részlet lát napvilágot. Elkezdtek keringeni az interneten üzenetváltások, amelyek állítólag a színésznő és Depp asszisztense között történtek még 2014-ben. Ekkor még ugyan nem voltak házasok, de az üzenetekben az asszisztens ilyeneket írt Heard-nek:

Depp jobbá akar válni, tudja, hogy rosszat csinált.

Erre ilyen válasz érkezett:

már rengetegszer csinálta ezt, de én mindig kitartok mellette.

Nyilván azt nem tudni, hogy az üzenetek pontosan mire vonatkoztak, de tény, hogy szombaton Heard kihívta a rendőröket bántalmazás miatt, akik azonban ennek semmilyen jelét nem találták. A rendőrségi források azt is mondták, miután a rendőrség a helyszínre ért, már szó sem volt bántalmazásról, a színésznő csak annyit mondott, hogy összevesztek a férjével.

Ellentmondások mindkét oldalon

A színésznő egyik barátnője szerint Depp egy párnával próbálta fojtogatni a nőt. Heard ügyvédje szerint védence egy hős, amiért felvállalta, ami történt vele, és most próbál felülkerekedni az őt ért sérelmeken.

A fenti videón a színésznő látható a tárgyalás után, később azt is látták, hogy az autójában zokog, viszont másnap lencsevégre kapták az ügyvédjével, amint rendkívül jókedvűen sétálgatnak az utcán.

De nem Heard az egyetlen, aki váratlanul viselkedik ebben a helyzetben. Johnny Depp meg sem jelent az első bírósági tárgyaláson, ugyanis épp Lisszabonban koncertezett.
Az is furcsán jött ki, hogy Amber Heard rögtön kijelentette, igényt tart havi 50 ezer dollárra (kb 14 millió forint)a színésztől. És mivel nem kötöttek házastársi szerződést, válás esetén a kaliforniai törvények értelmében a színész vagyonának azon részének fele, amit együttlétük alatt szerzett, a színésznőt illetné meg.

Heard azt állítja, havi bevétele elvileg 10 ezer dollár (2,8 millió forint), kiadásai viszont 44 ezer dollárra rúgnak. Ez úgy 12 millió forint. Ebben olyan költségeket említ, mint ajándékok, nyaralások vagy kisállat-ellátás. Az is kiderült, hogy a színésznő tavaly közel 300 ezer dollárt, tehát úgy 84 millió forintot keresett a filmjeivel.

Fotó: Europress
Fotó: Europress

Akik Deppet védik

A színész volt feleségei a hírek megjelenése után szinte azonnal kiálltak volt férjük mellett. Depp első felesége, Lori Anne Allison azt mondta, volt férje soha senkit nem tudna bántani, nőket meg főleg nem.

Johnny Depp 14 évet töltött a modell-színésznő Vanessa Paradis mellett, mielőtt összejött Hearddel. A színész exe nyílt levelet írt, amiben azt mondja, a bántalmazásról felröppent hírek csak egyszerű felháborító pletykák. Őt sosem bántotta Depp, és szerinte ez az egész egyáltalán nem vall rá.

A színész lánya egy gyerekkori fotóját töltötte fel Instagramra, az következő aláírással:

az édesapám a legaranyosabb ember, akit ismerek, egy csodálatos apa, és mindenki, aki ismeri, ugyanezt mondaná, mint én.

A színész egyik barátja is felkereste a sajtót, ő azt mondta, ott voltak a színésszel szombaton, amikor nagyon rossz passzban volt, gondolták, az édesanyja halála miatt. Ekkor Depp azt mondta, nem csak emiatt van kikészülve, hanem mert Heard el fogja őt hagyni, ráadásul úgy, hogy nyilvánosan valótlan dolgokat állít róla, ha Depp nem fogadja el a feltételeit.

Heard szerint egyébként a színész féltékeny volt egyik barátnőjére. Ez nem épp véletlen, hiszen Depp előtt Heard egy nővel, Tasya Van Ree-vel házasodott össze, bár mivel akkor ez még nem volt legális, nem hivatalos körülmények között.

Johnny Depp egyelőre nem nyilatkozik az ügyről.

(TMZ, Mirror, DailyMail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik