Kultúra

A Marvel tesz róla, hogy a következő szuperhősfilmekben is legyen Stan Lee cameo

Erről a stúdió első embere, Kevin Feige beszélt, illetve azt is elárulta, hogyan oldják meg az élő legenda jeleneteinek forgatását.

A stáblista utáni jelenetek mellett a Marvel-mozik legklasszabb és kétségkívül legkedvesebb hagyománya az, hogy a hihetetlenül sok szuperhős atyjaként legendává vált Stan Lee minden produkcióban felbukkan egy-egy mókás cameo erejéig.

A képregénymogul kezdetben csak poénnak indult szerepeltetése az évek során olyan szintre emelkedett a Marvel stúdiónál, hogy ma már nem bízzák a véletlenre és előre megtervezik őket. Ezt bizonyítja Kevin Feige legújabb nyilatkozata, amelynek értelmében

a soron következő négy szuperhősmoziban már biztosan felfedezhetjük majd a jó öreg Stant, miután manapság egyszerre több rövid jelenetet is leforgatnak vele:

Nem véletlenszerűen készítjük őket. Előre meg vannak tervezve és mindig nagyon specifikusak. Néhány hónappal ezelőtt Atlantában dolgoztunk és megkértük Stant, hogy repüljön oda leforgatni a következő négyet – természetesen négy különböző filmhez. Mindegyik szenzációs lett! Ráadásul mind teljesen különböző. Stan hihetetlen volt, le sem lehetett állítani. Megjött, ide ült, oda állt és már ment is haza.

Magyarán mindenki megnyugodhat, mert a Marvelnél megoldják, hogy a már a 93 éves legenda benne legyen a filmekben, ráadásul úgy, hogy a jeleneteihez ne kelljen sokat strapálnia magát. Ennek örömére a lenti videóval érdemes is felidézni Stan Lee eddigi nem kevesebb, mint huszonhat (!) cameóját, melyek immár a 20th Century Fox X-Men filmjeivel kezdve a Sony-féle Pókember-mozikon át egészen a Marvel produkcióig terjednek.

Forrás: Cinemablend via Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik