Kultúra

Hajmeresztően beteg lesz Rob Zombie új horrorja

Új posztert és előzetest kapott a 31 című film, amelyben pszichopata bohócokkal kell megküzdeniük a peches főszereplőknek.

A 2012-es The Lords of Salem után idén új produkcióval örvendezteti meg rajongóit a metálénekesből lett horrorfilm-rendező Rob Zombie (leánykori nevén Robert Bartleh Cummings), akinek a nem túl beszédes 31 címet viselő agymenéséhez most a lent látható “bájos” poszter és a lejjebb megtekinthető rövid, de velős második előzetes érkezett.

Protagonist Pictures
Protagonist Pictures

A Zombie saját forgatókönyvéből forgatott 31 öt karneváli dolgozóról szól, akiket egy nem túl szép napon elrabolnak, majd egy elhagyatott, bizarr helyre hurcolnak, hogy ott aztán egy teljesen beteg, finoman szólva is erőszakos játékot játszassanak velük, amelynek célja, hogy túléljenek tizenkét órát egy csapat vérszomjas, szadista bohóc társaságában.

A több ismeretlen színész mellett Rob Zombie hitvese, Sheri Moon Zombie, illetve Richard Brake, Meg Foster, Lew Temple, Lawrence Hilton-Jacobs és Malcolm McDowell alkotta szereplőgárdával forgatott horror szeptember 16-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik