Kultúra

Tegyél le mindent: öt Bud Spencer-film kerül újra mozikba

A következő fél évben a magyar mozikínálat kicsit visszaugrik a ’80-as évekbe, ezzel valóra váltva seregnyi Bud Spencer-rajongó álmát, jelesül, hogy láthassák, amint nagy vásznon csépeli az ellent a nemrégiben elhunyt legenda és ugyancsak legendás társa. A Cinenuovo 2016 novembere és 2017 márciusa között újra bemutat a mozikban öt legendás Spencer-Hill filmet.

A filmeket digitális kópiáról vetítik a mozik, az eredeti magyar szinkronnal (Bujtor István – Újréti László hangjaival), országos terjesztésben, az alábbiak szerint:

Bűnvadászok – 2016. november 3.

…És megint dühbe jövünk – 2016. december 1.

Kincs, ami nincs – 2017. január 5.

Nyomás, utána! – 2017. február 2.

Nincs kettő négy nélkül – 2017. március 2.

Az igazi hardcore rajongók akár maratont is szervezhetnek: az újraforgalmazási időszak novemberi kezdete előtt, október 30-án egész napos Bud Spencer – Terence Hill Filmünnep is lesz a budapesti Corvin Moziban, ahol egyszerre egy napon meg lehet nézni akár mind az öt filmet. Mindegyik vetítést meghívott vendég vezeti be, közülük egy vendég már ismert: az És megint dühbe jövünket Kárpáti György vezeti majd fel rövid beszéddel, és egy kisfilmmel, amely az ő és Mr. Pedersoli találkozásáról készült.

A vetítéssorozatot számos egyéb programmal kísérné a forgalmazó, egyebek mellett rajongók műalkotásait is várják, hogy azokból egy kiállítás fogadhassa a Filmünnepre érkezőket. Bővebb információ erre, jegyeket pedig a Corvin Mozi honlapján tudsz venni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik