Kultúra

Ezek az orosz szuperhősök még a Bosszúállóknak is feladnák a leckét

Itt van a hidegháború idején játszódó Zashchitniki új előzetese, amely egy elképesztően látványos és penge filmet ígér.

A még áprilisban megjelent első promóvideók és a nem sokkal később érkezett teaser trailer után most itt van a Zashchitniki (angol címén Guardians, vagyis Őrzők) című hidegháborús szuperhősmozi teljes előzetese, amelyben új képsorokat is láthatunk a továbbra is szenzációsnak ígérkező produkcióból. A lentebb látható trailer mellett mutatós karakterposzterek is megjelentek a film különleges képességű csapatának tagjairól:

Galéria
Enjoy Movies

A több hazai alkotás mellett az Amerikai balhé című krimi-thrillert is jegyző direktor és producer Sarik Andreasyan rendezésében készülő film sztorija egyelőre nem ismert, mindenesetre az már most körvonalazódik, hogy a cselekmény középpontjában egy négyfős szovjet különítmény áll, amelynek tagjai az X-Men mutánsait idéző képességekkel rendelkeznek és miután összeverbuválják őket az lesz a feladatuk, hogy megvédjék a Szovjetuniót a hozzájuk hasonló metahumán ellenségektől. A kvartettet a szegény ember Magnetójaként fém helyett köveket manipuláló Ler nevű fickó, a szexi telekinetikus és láthatatlanná válni is képes csajszi: Kseniya, a szélsebes kardforgató Khan, és a (lévén orosz filmről van szó, így stílszerűen) medvévé átváltozó Arsus nevű arc alkotja.

A Zashchitniki 2017. február 23-án fog debütálni az orosz mozikban és habár egyelőre nincs róla információ, a nemzetközi forgalmazásban remélhetőleg hazánkba is eljut majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik