Kultúra

Afroamerikai lesz Pókember barátnője

A Disney Channel-ös Zendaya lehet Peter Parker szerelme a Spider-Man Homecomingban. Elég meglepő, hogy melyik.

A 2017. július 7-én érkező, immár a Marvel filmes univerzumába (MCU) bekerülő hálószövőmoziról vajmi kevés információnk van, holott közel a bemutatóhoz (11 hónap ilyen produkciók esetében nem idő), még mindig érkeznek hírmorzsák legalább a szereplőkről.

A Spider-Man: Homecoming (vagyis Hazatérés) esetében viszont szereposztás tekintetében csak az biztos, amit az Amerika Kapitány: Polgárháborúban is láttunk, a címszereplőt Tom Holland alakítja, May nénit Marisa Tomei, és feltűnik majd Robert Downey Jr., mint Vasember.

Tudjuk persze azt is, hogy Martin Starr, Logan Marshall-Green, Angourie Rice, Zendaya, Donald Glover, Hannibal Buress és Michael Keaton is feltűnik majd a színen, de hogy kit alakítanak, az egyelőre talány. Főleg utóbbi esetében kérdéses kit játszik, hisz még továbbra sem bizonyos, ő alakítja-e majd Vulture-t (Keselyű) vagy sem.

A fentebbi felsorolásban is említett Zendaya, aki a Disney Channel Indul a risza! és a K.C., a tinikém című sorozatokból, meg a kifutóról (bizony, modellkedik is) lehet ismerős, eddig azt pusmogták, Liz Allant, a Midtown gimi pomponlányát, valamint Flash Thompson barátnőjét alakítja majd.

Viszont a legújabb pletykák szerint Zendaya Peter Parker szerelmét, későbbi feleségét, Mary Jane Watsont alakítja majd. A The Wrap magazin értesülései szerint olyan nagy a titkolózás, hogy a szkript lapjain is Michelle-ként hivatkoznak Zendaya karakterére, hogy a mellékszereplők ne spoilerezzék el.

Ha Zendaya lesz Mary Jane, ez egyben azt is jelenti, hogy Pókembernek először lesz afroamerikai szerelme, bár az még egyáltalán nem biztos, hogy ebben a filmben már össze is jönnek, hiszen Peter Parker életében van egy Gwen Stacy is…

VIA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik