Kultúra

Előzetest kapott az év leggusztustalanabb horrorja

Az Antibirth egy alkesz csajról szól, aki teherbe esik, csakhogy a jelek szerint nem baba, hanem valami borzalom kezd nőni a hasában.

A korábban csak rövidfilmeket rendező Danny Perez írta és a saját forgatókönyvéből ő maga is dirigálta az Antibirth című ún. punk horrort, amely a most megjelent első előzetese alapján önmaga paródiájának is beillik, olyannyira förtelmes és nonszensz az egész.

Az Amerikai pite-filmek Jessicájaként ismertté vált, majd 2014-ben az Orange Is the New Black című drámasorozatban nyújtott alakításáért viszont már Emmy-re is jelölt Natasha Lyonne főszereplésével készült őrültség egy Lou nevű csajról szól, aki a legutolsó átmulatott éjszakáját követően váratlanul teherbe esik, holott nem volt dolga pasival már hónapok óta. Mindazonáltal az új állapotában eleinte minden normálisan is alakul, mígnem aztán előbb bizarr hallucinációk kezdik el gyötörni, majd az egyre szokatlanabbul viselkedő magzata hozza rá frászt, hiszen nyilvánvalóvá válik, hogy valami nagyon nincsen rendben vele.

Az idei Sundance fesztiválon már bemutatott filmben Lyonne mellett az egyaránt Oscar-jelölt Chloe Sevigny és Meg Tilly, illetve Mark Webber játsszák a fontosabb szerepeket. A ritka betegnek tűnő Antibirth szeptember 2-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik