Kultúra

Megérkeztek az első képek a Tapló Télapó 2-ből

A komédia folytatásában a Billy Bob Thornton által megformált Willie mellett a társa, Marcus és a félkegyelmű kölyök is visszatér.
Kapcsolódó cikkek

Minden idők egyik legszórakoztatóbb és legszokatlanabb karácsonyi mozija a 2003-as Tapló Télapó (Bad Santa), amelynek folytatását még tavaly októberben jelentette be az alapfilm jogait megvásárló Miramax – Broad Green Pictures stúdiópáros. A már hónapok óta szépen csendben készülő sequelből most végre megérkeztek az első képek, amelyek felfedik, hogy a bunkó és alkesz főszereplő, Willie karakterét ismét megformáló Billy Bob Thornton mellett a törpe haverja, Marcus szerepében Tony Cox és az azóta már felnőtt, de szemlátomást ugyanolyan debil Thurman Merman, azaz a kölyök szerepében Brett Kelly is visszatér.

Galéria
Broad Green Pictures

A Tapló Télapó 2 (Bad Santa 2) cselekményéről egyelőre nem tudni semmit, mindazonáltal a Mark Waters rendezésében készülő film amerikai premierdátuma már megvan, amelynek értelmében idén november 23-án fog debütálni a tengerentúli mozikban. Ennek fényében lassacskán jó lenne látni hozzá egy előzetest, ám miután az még mindig nem érkezett, így a képek mellett be kell érnünk a vígjáték első hivatalos poszterével, amely így fest:

Broad Green Pictures
Broad Green Pictures
Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik