Kultúra

Ben Affleck könyvelőként is halálos lesz az új filmjében

Új előzetest kapott A könyvelő című thriller, amelyben Géza nemcsak a számokkal, de a fegyverekkel is remekül fog bánni.

Bill Dubuque forgatókönyve alapján A zsaruk becsületét és a Warrior – A végső menetet is direktorként jegyző Gavin O’Connor rendezésében készül A könyvelő (The Accountant) című produkció, amelyben a mozikban legutóbb Batmanként vitézkedő Ben Affleck egy roppant különleges és “sokoldalú” könyvelőt fog megformálni. A filmhez most megjelent új előzetes mellett egy érdekes poszter is érkezett, amely a maga módján már sejteti, hogy igazából mivel is fog foglalkozni a filmben a Christian Wolff nevű főszereplő, akit Affleck alakít. Íme:

Warner Bros. Pictures
Warner Bros. Pictures

A könyvelőhöz májusban jött ki az első trailer, ám azt látva még csupán gyanítani lehetett, hogy a zsenibe hajló Wolff valójában nem csak a számokhoz ért és a foglalkozása is kicsit összetettebb annál, mint amire a film címe következtetni enged. A lent látható második előzetes azonban már nem rejti véka alá, hogy a magának való főhős valójában a világ legveszélyesebb bűnszövetkezeteinek dolgozik, méghozzá olyasfajta könyvelőkét, aki ha kell szemrebbenés nélkül iktatja ki az ügyfelei által kijelölt célpontokat. Természetesen a thriller cselekményében valahol be fog ütni a krach és Wolffnak a hozzá csatlakozó hivatalnok csajszival, Danával (Anna Kendrick) az oldalán immár az életben maradásért kell majd küzdenie, amely azt jelenti, hogy a számológépet végleg lőfegyverekre fogja cserélni.

A kiváló színészgárdát felvonultató filmben Affleck és Kendrick mellett az Arany Glóbusz- és Oscar-díjas J.K. Simmons, a Golden Globe-díjas Jeffrey Tambor, a kétszeres Oscar-jelölt John Lithgow, továbbá Jon Bernthal, Jean Smart és Cynthia Addai-Robinson játssza a mellékszerepeket. A könyvelő október 14-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik