Kultúra

Scofield már megint sittre kerül A szökés új előzetesében

De semmi gond, a tesója majd úgyis kihozza onnét. Vagy legalábbis megpróbálja.

Jelenleg már az utómunkálatokat tapossa A szökés (Prison Break) ötödik szezonjaként is emlegetett Prison Break: Sequel című új minisorozat, amelyhez a FOX TV a San Diego-i Comic-Conon tette közzé a második trailert. Az elsőtől nem sokban különböző előzetesből az ugyan nem derül ki, hogy Michael Scofield (Wentworth Miller) mégis hogy a viharban tért vissza a halálból, ellenben azt megtudhatjuk, hogy természetesen már megint börtönben csücsül, ahonnét valakinek (nyilván Lincolnnak) ki kellene hoznia szegényt.

A kedvcsinálóból a folytatás cselekményéről annyi körvonalazódik, hogy Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) egyedül neveli a Scofieldtől született kisfiát, mígnem egy napon felbukkan a Zsebes (Robert Knepper) és arról informálja Lincoln Burrowst (Dominic Purcell), hogy úgy tűnik, az öccse csodával határos módon életben van és egy Isten háta mögötti börtönben raboskodik. Nem is kell több Lincolnnak és szemlátomást Golyófejjel (Rockmond Dunbar) összefogva felkerekedik, hogy megtalálja és megszöktesse Michaelt.

Az előzetes alapján határozottan izgalmasnak ígérkezik a 2005-2009 között futott sorozat új évada, amely valamikor 2017 első felében fog startolni a FOX amerikai csatornáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik