Kultúra

Lélegzetelállító varázslatokkal sokkol a Doctor Strange új trailere

Új előzetes érkezett a Benedict Cumberbatch főszereplésével készülő filmhez, amely jó eséllyel pályázik az év leglátványosabb mozija címre.

Amikor éppen nem Sherlock Holmesként hódít, akkor hol a Sötétségben – Star Trek szupergonoszává, hol a Marvel szuperhősévé varázslójává lényegül át az utánozhatatlan Benedict Cumberbatch, aki a hétvégi Comic-Conon közzétett második előzetes alapján egyszerűen tökéletes lesz Doctor Strange szerepében. Az univerzumépítésben élenjáró Marvel az alant látható új trailer mellett a produkció végleges poszterét is leleplezte:

Marvel Studios
Marvel Studios

Miként az a szuperhősök önálló filmjeinél lenni szokott, a Doctor Strange mindenekelőtt egy eredettörténet lesz, amelyben megismerhetjük majd Dr. Stephen Strange karakterét, aki a szinopszis szerint alapjáraton egy önelégült idegsebész. Az doki aztán egy autóbaleset következtében előbb farkasszemet fog nézni a halállal, majd újraértékelve az életét felkeresi az Ősi Egy (Tilda Swinton) nevű varázslónőt, aki segít neki ráébredni arra, hogy az ő racionális világa mellett létezik egy misztikus, alternatív világ is, melynek fortélyait kitanulva belőle is nagy mágus válhat. Mindeközben előkerül majd a film gonosza is: Kaecilius (Mads Mikkelsen), aki a döbbenetes varázslataival erősen feladja majd a leckét hősünknek.

Cumberbatch, Swinton és Mikkelsen hármasa mellett Rachel McAdams, Benedict Wong, illetve Michael Stuhlbarg játssza a fontos szereplőket a Scott Derrickson rendezésében készülő Doctor Strange-ben, amely november 3-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik