Kultúra

Szuperhős még nem volt olyan brutális és laza, mint Luke Cage

Itt van a Marvel és a Netflix új szériájának előzetese, amelyben a főhős valósággal legyalulja a vele szembekerülő rosszfiúkat.

Továbbra is dübörög San Diegoban az éves Comic-Con, amelyre a Marvel az önálló mozis, illetve a Netflixszel közös tévés produkcióit is delegálta és a Daredevil harmadik évadának bejelentése mellett következő sorozatuk: a Luke Cage teaser trailerét is közzétették.

A bombasztikus előzetes nem árul el sokat a Mike Colter címszereplésével készülő széria cselekményéről, helyette a főhős képességeinek demonstrálására helyezi a hangsúlyt, amely lássuk be: nem egy rossz húzás. A tavaly már a Krysten Ritter által megformált Jessica Jones sorozatában is bemutatkozó Cage-ről dióhéjban azt kell tudni, hogy ő egy New York utcáin nevelkedett veterán harcos, aki nemcsak rendkívüli erővel, de az X-Menek Kolosszusának organikus-fém páncéljához hasonló golyóálló bőrrel is rendelkezik, márpedig ezek a képességek (miként az a trailerben is látható) gyakorlatilag legyőzhetetlenné teszik.

A Mahershala Ali, Frankie Faison, Theo Rossi és Frank Whaley mellékszereplésével készülő Luke Cage első évada szeptember 30-án fog elérhetővé válni a Netflix weboldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik