Kultúra

Eldőlt: folytatódik a Daredevil

A Marvel és a Netflix egy ütős videóval jelentette be a Fenegyerek-sorozat 3. évadát.

Szerda óta tart a San Diego-i Comic-Con, amelyre a Marvel stúdió az önálló mozis, illetve a Netflixszel közös tévés produkcióit is delegálta, mi több: a helyszínen videókat is lelepleztek hozzájuk. Az új szériák, vagyis a Luke Cage, a Vasököl és a Védelmezők népszerűsítése mellett a már két évadot megélt és továbbra is hallatlanul népszerű Daredevil kapcsán is nagy hírrel álltak elő: hivatalosan is bejelentették, hogy lesz harmadik évad.

A vak bűnüldözőt játszó Charlie Cox főszereplésével készülő széria folytatásáról egyelőre semmi konkrétumot nem tudni, így azt sem, várhatóan mikor érkezik majd az új szezon, azonban egy ötletes promóvideót már közzé is tettek hozzá a Twitteren. Íme:

A nappal vak ügyvéd, éjszakánként keménykezű igazságosztó Matt Murdocknak, azaz a Fenegyereknek az első évadban a kiváló Vincent D’Onofrio által megformált alvilági nagykutyával, Wilson Fiskkel, míg a második szezonban a kíméletlen Megtorlóval (Jon Bernthal) és a Murdock múltjából felbukkanó trükkös Elektrával (Elodie Yung) kellett megküzdenie. Kíváncsiak leszünk, kikkel fogja szemben találni magát legközelebb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik