Kultúra

A Joker viszi a prímet az Öngyilkos osztag új trailerében

Egy nyomokban új képsorokat is tartalmazó nemzetközi előzetes érkezett az akciómozihoz.

Az utóbbi időben meglehetősen ritkán hallatott magáról a DC képregényeken alapuló messze legígéretesebb Warner-produkció: a David Ayer rendezésében készülő Suicide Squad – Öngyilkos osztag, amelyhez most megérkezett a harmadik nemzetközi előzetes.

A sajnos nem túl hosszú, de legalább pörgős trailer pikantériája, hogy a korábbiaknál hangsúlyosabbá válik benne a Jared Leto-féle Joker, akit néhány új snittben is láthatunk, amint vagy teátrálisan röhög, vagy zöldségeket beszél, vagy primadonnaként kelleti magát.

A továbbra is az év egyik legkattantabb és legizgalmasabb mozijának ígérkező filmben Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Cara Delevingne (Enchantress), Adam Beach (Slipknot) és Karen Fukuhara (Katana) őrültebbnél őrültebb arcokat fognak játszani, miközben a valaha volt legbetegebb Jokert is megismerhetjük majd. A hab a tortán pedig a Ben Affleck-féle Batman feltűnése lesz.

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag augusztus 4-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik