Kultúra

Harley Quinn saját mozifilmet kaphat

És ez még nem minden, merthogy a produkcióban Margot Robbie karaktere mellett más női képregényhősök is felbukkanhatnak majd.

A Warner Bros. nyilvánvalóan igyekszik mindent elkövetni a DC képregényhőseire épülő mozis univerzumának sikeresebbé tétele érdekében, ezért immár azt is kitalálták, hogy az augusztusban mozikba kerülő Suicide Squad – Öngyilkos osztagban bemutatkozó Harley Quinn önálló filmet kap, amely természetesen Margot Robbie főszereplésével fog készülni – jelenti a The Hollywood Reporter.

A friss értesülések szerint az ötlet katalizátoraként éppen Robbie kisasszony, illetve az ő lökött karakterének az Öngyilkos osztag előzetesei nyomán kialakult népszerűsége szolgált, ugyanakkor a Harley Quinn-mozi mégsem kizárólag a címszereplőről fog szólni. A produkcióban állítólag a Warner további női hősöket tervez felvezetni, így a DC Ragadozók (Birds of Prey) című füzeteiből pl. Batgirl, Fekete Kanári és Vadásznő is előkerülhet majd.

A Harley Quinnről szóló film tervének hírét egyelőre nem kommentálta a stúdió, következésképp jelen állás szerint még nem hivatalos, hogy lesz belőle valami.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik