Kultúra

Nézz megunhatatlan Bud Spencer és Terence Hill filmeket a város tetején

A Budapest Rooftop Cinema a héten a nagy páros két felejthetetlen produkcióját is műsorra tűzi.

A Budapest Rooftop Cinema immáron negyedik éve kápráztatja el a mozgókép rajongóit kultikus, nagy filmtörténeti jelentőségű és közönségkedvenc filmekkel. Az idei nyár sem marad tető(kert)mozi nélkül: a szervezők a már megszokott helyszínen, a Corvin Club idén teljesen megújult tetőteraszán várják a közösségi moziélményre vágyó nézőket.

A nyár kitart, a Budapest Rooftop Cinema pedig két szuper programmal is készül az EB szünnapokra. Június 28-án, kedden este a csütörtöki teltházas vetítést követően az Eredet hősei visszatérnek, hogy még egy este álomba ringassák a tetőteraszra összegyűlteket. A fajsúlyosabb mozi után a szervezők június 29-e szerdára igazi könnyed mulatsággal készülnek – a mozirajongók a nap végén Bud Spencer és Terence Hill két filmjével engedhetik le a gőzt: a Kincs, ami nincs és az És megint dühbe jövünk lesz műsoron.

Gyerekkorunk két szuperhőse akár hajóskapitányként, kincskeresőként, akár csúcsszuper fakabátként lendül akcióba, a hatalmas, csattanós taslik és a humorbombák garantáltak. Az első moziban Bud Spencer és Terence Hill egy trópusi szigeten elveszett kincsek nyomába ered, majd a második közös produkciójukban már a napfényes Miami városában találják magukat, ahol a helyi szerencsebarlangok elvetemült vezérét fülelik le.

Kincs, ami nincs + És megint dühbe jövünk szabadtéri vetítés:

  • Időpont: 2016. június 29. 21:00
  • Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2.)
  • Az esemény Facebook-oldala
Forrás: Budapest Rooftop Cinema

Ajánlott videó

Olvasói sztorik