Kultúra

Jason Statham ellen nincs ellenszer A mestergyilkos 2 előzetesében

Itt van A mestergyilkos: Feltámadás című akcióthriller első trailere, amelyben Statham végez mindenkivel, aki csak az útjába kerül.

Már az utómunkálatokat tapossa a 2011-es A mestergyilkos (The Mechanic) folytatása: a Dennis Gansel rendezésében készülő A mestergyilkos: Feltámadás (The Mechanic: Ressurection), amelynek most megérkezett a meglehetősen penge első előzetese.

Úgy fest, a produkciónak nem lesz túlságosan bonyolult cselekménye: a már visszavonult Arthur Bishop (Jason Statham) összejön egy Gina nevű leányzóval (Jessica Alba), akit aztán a bérgyilkos munkásságát jól ismerők egy csoportja elrabol, hogy rajta keresztül néhány számukra roppant fontos célpont likvidálására kényszerítsék Bishopot. Utóbbi kénytelen-kelletlen bele is megy a buliba, csakhogy aztán a megölése helyett összehaverkodik a célszemélyek egyikével: Max Adams-szel (Tommy Lee Jones), aki ráveszi, hogy fogjanak össze és szálljanak szembe azokkal, akik túszként tartják fogva Ginát.

A Michelle Yeoh, Sam Hazeldine és Yayaying Rhatha Phongam mellékszereplésével forgatott A mestergyilkos 2 augusztus 24-én fog debütálni a francia mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik