Kultúra

Bryan Cranston is játszik az új Power Rangers-moziban

A Golden Globe-díjas színész az egyik legfontosabb és legkülönlegesebb mellékszereplőt fogja alakítani a produkcióban.

Jelenleg már javában forog a ’90-es években a tévéképernyőkön megismert Power Rangers mozis rebootja, amelynek szereplőgárdája a harcosokat alakító fiatal színészek és a gonosz Rita Repulsát megformáló háromszoros Emmy-jelölt Elizabeth Banks után most újabb névvel bővült: ő az a Totál szívásban (Breaking Bad) nyújtott alakításáért Arany Glóbussal kitüntetett Bryan Cranston, aki a mozifilmben Zordont, a Rangerek bizarr mentorát fogja alakítani – ezt maga a 60 éves színész jelentette be a hivatalos Twitterén.

Ilyen volt Zordon annak idején a tévésorozatban. Fotó: Saban Entertainment
Ilyen volt Zordon annak idején a tévésorozatban. Fotó: Saban Entertainment

Jó kérdés, hogy a mozifilmben hogyan fog megjelenni Cranston az egy lebegő fejből álló Zordonként, jóllehet ha azt vesszük alapul, hogy az eddigi képek alapján az új Rita Repulsa és az új Rangerek is klasszul festenek, akkor valószínű, hogy a készítők neki is egy a réginél menőbb, modern dizájnt találnak ki. A filmben egyébként Cranston és Banks oldalán Naomi Scott (Rózsaszín Ranger), RJ Cyler (Kék Ranger), Dacre Montgomery (Vörös Ranger), Ludi Lin (Fekete Ranger) és Becky G (Sárga Ranger) játsszák a főszereplőket.

Az anno a Power Rangerst kitaláló Haim Saban produceri bábáskodásával és a 2015-ös Az Almanach-projekt című sci-fi után a második filmjét dirigáló Dean Israelite rendezésében készülő Saban’s Power Rangers 2017. március 24-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik