Kultúra

Klassz posztereket kaptak Tim Burton új mozijának mutáns szereplői

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című meséből Eva Green, Asa Butterfield és Samuel L. Jackson is saját plakáton díszeleg.

Ransom Riggs amerikai regényíró 2011-ben megjelent Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című fantasyjét fogja feldolgozni Tim Burton azonos című új filmje, amelyhez márciusban már az első előzetes és nem sokra rá annak szinkronizált változata is megjelent. A világszerte az ősszel mozikba kerülő produkcióhoz mostanra befutottak az első poszterek is, amelyek a változatos képességekkel rendelkező szereplőket ábrázolják.

Galéria
Tim Burton Productions

Riggs regényének adaptációjában a Londoni rémtörténetekben nyújtott alakításáért Arany Glóbuszra is jelölt Eva Green fogja alakítani a címszereplő hölgyet, az oldalán pedig a tavaly majdnem a Marvel új Pókemberének castingolt Asa Butterfield lesz a másik főszereplő, akin keresztül megismerkedünk majd a rendkívüli árvaház lakóival. A gyakorta bizarr gyerkőcök mellett a produkció gonoszát az utánozhatatlan Samuel L. Jackson formálja majd meg, aki a filmben egy rejtélyes és félelmetes alakként fog a fiatalok életére törni.

A legújabb Burton-mese szeptember 30-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik