Kultúra

Dwayne Johnson totál bekattan a Központi hírszerzés új videóiban

Két tévészpot érkezett az akcióvígjátékhoz, amelyben a flúgos CIA ügynököt alakító Szikla Kevin Hartot fogja kikészíteni.

Rawson Marshall Thurber rendezésében készült a Dwayne Johnson és a komikus Kevin Hart főszereplésével készülő Központi hírszerzés (Central Intelligence) című produkciót, amely a most megjelent első és második tévészpot alapján is nagy ökörségek ígérkezik.

A mozi cselekménye két volt középiskolai haverról fog szólni, akik közül a valaha dagi, de kifejezetten okos Bob Stone-ból mára egy két lábon járó halálos fegyver vált, aki az USA szerencséjére a CIA ügynökeként tevékenykedik. Bobot egy napon óvatlanul ismerősnek jelöli Facebookon egy volt gimis iskolatársa: Calvin Joyner, akit a kém miután összefutnak a húszéves osztálytalálkozójukon, meghív némi nosztalgiázós dumcsizásra. Ebből végül az kerekedik, hogy Bob bevezeti az egyébként nem túl vakmerő régi-új cimboráját a nemzetközi kémkedés világába, amely egy átlagember számára nonstop életveszéllyel fenyeget.

Az Amy Ryan, Ed Helms, Danielle Nicolet és Bobby Brown mellékszereplésével forgatott Központi hírszerzés két nap múlva: június 16-án érkezik meg a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik