Kultúra

Gigaufó és óriásűrlény is akad A függetlenség napja 2 új tv-szpotjában

A nagyobb = jobb alapon minden hatalmasabb és brutálisabb lesz az ufóinváziós sci-fi második részében.

Közeleg A függetlenség napja: Feltámadás bemutatója, ezért a produkciót készítő és forgalmazó 20th Century Fox az utóbbi időben belehúzott a promócióba és a korábban megjelent elképesztő videók, továbbá a nem sokkal később közzétett szuperlátványos bővített előzetes és a legutóbb érkezett impozáns poszterek után most egy félperces tévészpot került fel a világhálóra, amelyben egymást érik a bitang látványos snittek.

A sequel cselekményét illetően azt kell tudni, hogy miután az alapfilm esetében sem volt az, úgy ezúttal sem lesz túl bonyolult: dióhéjban arról fog szólni a film, hogy húsz évvel a nagy inváziót követően az undok földönkívüliek visszajönnek, hogy megtorolják az első hullámban odaveszett társaik halálát és most már végre úgy istenigazából letarolják a bolygónkat.

Az 1996-os A függetlenség napja társulatából visszatérő Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox és Brent Spiner mellett Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Maika Monroe, William Fichtner, Joey King és Sela Ward játssza a fontosabb szereplőket A függetlenség napja: Feltámadásban, amely június 23-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik