Kultúra

Megvan a Sicario 2 címe és rendezője

Egyszersmind az is kiderült, hogy az akcióthriller főszereplői közül ki lesz az, aki nem tér vissza a folytatásban.

Április elején vált biztossá, hogy folytatást kap a három Oscarra is jelölt Sicario – A bérgyilkos, amely tavaly az év egyik meglepetésfilmjeként aratott világszerte kritikai és közönségsikert. Az akcióthriller második része mostanra az előkészületi fázisba lépett és egyfelől kiderült, hogy a címe Soldado (Katona) lesz, másfelől pedig miután biztossá vált, hogy a nyártól forgó Szárnyas fejvadász 2-t dirigáló Denis Villeneuve nem tudja vállalni a sequel rendezését, így a helyére Stefano Sollimát szerződtették a producerek.

Az Emily Blunt (Kate Macer), Josh Brolin (Matt Graver) és Benicio Del Toro (Alejandro Gillick) trió főszereplésével készült akciófilm második részével kapcsolatban első körben még az a hír járta, hogy mind a hárman visszatérnek majd a produkcióban, csakhogy mint utóbb kiderült ez nem így lesz és Blunt kisasszony már biztosan nem lesz benne a Soldadóban.

A folytatás forgatókönyvét az alapfilm sztoriját is jegyző Taylor Sheridan dolgozta ki és a legfrissebb értesülések szerint a Soldado a titokzatos és a drogmaffia tagjaival szemben könyörtelen Alejandro karakterére, illetve az ő izgalmas tevékenységére fog fókuszálni.

Forrás: Deadline

Ajánlott videó

Olvasói sztorik