Kultúra

A szépség és a szörnyeteg lenyomta a Star Wars VII-et

Legalábbis ami az első trailer nézettségét illeti. Mondjuk ez azért lehet, mert Emma Watson a galaxis császárnője.

Mi is eldobtunk kapát-kaszát, amikor a minap megérkezett az első trailer A szépség és a szörnyeteg Disney-féle élőszereplős remake-jéhez, és láthatóan nem voltunk ezzel egyedül. Az előzetest ugyanis 91,8 millió alaklommal nézték meg az első 24 órában – ez pedig rekord, amit eddig a Star Wars: Az ébredő Erő birtokolt. Emma Watson Disney-hercegnői debütálása lenyomta továbbá az Amerika Kapitány: Polgárháborút, a Bosszúállók: Ultron korát is – ezek mind Disney-produkciók, szóval a cég nagyjából önmagával versenyez.

Az ébredő Erő második trailere eddig 88 millió első napos megtekintéssel állt az élen, ezt a legfrissebb Amerika Kapitány-mozi előzetesének 61 milliós nézettsége követi, majd egy újabb Star Wars VII teaser következik 55, végül az Ultron kora 34 millió nézővel az első napon.

A kétszeres Oscar-díjas Alan Menken zenéjével, Bill Condon rendezésében érkező új A szépség és a szörnyeteg a ’91-es klasszikus rajzfilm újragondolása élő szereplőkkel és természetesen tonnányi CGI-jal, melyben Belle-t az Univerzum esélyesen legnépszerűbb színésznője, Emma Watson alakítja, a szörnyeteget pedig Dan Stevens. Mellettük Kevin Kline, Luke Evans, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Ian McKellen és Emma Thompson is feltűnik a filmben, mely 2017 március 17-én érkezik az amerikai mozikba.

A film első teaser trailere az ABC Jó Reggelt Amerika című műsorában debütált ottani idő szerint hétfő reggel, majd nem sokkal később online is elérhetővé vált. Ugyanaznap éjjel az ABC Bachelorette című show-jában is vetítették, mozivásznon pedig a Disney következő nagy dobása, az Alice Tükörországban előtt lesz látható.

Forrás: The Hollywood Reporter

 

Olvasói sztorik