Kultúra

Szuperlátványos bővített előzetest kapott A függetlenség napja 2

Az ufóinváziós sci-fi új trailere nemcsak hosszabb, de félelmetesebb és döbbenetesebb is az előzőeknél.

Közeleg A függetlenség napja: Feltámadás júniusi bemutatója, ezért a produkciót készítő és forgalmazó 20th Century Fox kezd nagyon belehúzni a promócióba, melynek jegyében a múlthéten megjelent elképesztő videók után most közzétették a sci-fi harmadik teljes előzetesét, amely megsüvegelendő módon közel ötperces játékidővel bír és hihetetlenül sok új snittet leplez le Roland Emmerich második űrlényinváziós mozijából.

A sequel cselekményét illetően azt kell tudni, hogy miután az alapfilm esetében sem volt az, úgy ezúttal sem lesz túl bonyolult: dióhéjban arról fog szólni a film, hogy húsz évvel a nagy inváziót követően az undok földönkívüliek visszajönnek, hogy megtorolják az első hullámban odaveszett társaik halálát és most már végre úgy istenigazából letarolják a bolygónkat.

Az 1996-os A függetlenség napja társulatából visszatérő Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox és Brent Spiner mellett Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Maika Monroe, William Fichtner, Joey King és Sela Ward játssza a fontosabb szereplőket A függetlenség napja: Feltámadásban, amely június 23-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik