Kultúra

Rákbeteg rajongónak szerzett örömet Amerika Kapitány és Vasember

Fotókon és videón is megörökítették a Marvel-mozik két nagyágyújának nemes akcióját, amelyhez Gwyneth Paltrow színésznő is csatlakozott.

Noha az Amerika Kapitány: Polgárháborúban immár egymás ellen is fordulnak, az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans és a Vasemberként valóságos ikonná vált Robert Downey Jr. civilben nagy cimborák és mivel egyiküktől sem áll távol a jótékonykodás, ezért tegnap egy roppant szimpatikus közös akciót hajtottak végre.

A Marvel produkcióiban Pepper Pottsot játszó Gwyneth Paltrow kezdeményezésére a színészek repülőre pattantak és felkeresték otthonában a kaliforniai San Diego városában élő 18 éves Ryan Wilcoxot, aki leukémiás. Ryant Paltrow fedezte fel a világhálón, miután a srác a közösségi médián keresztül többször is kinyilvánította, hogy mindennél jobban szeretne egyszer találkozni a szuperhősök megformálóival.

A színésztrió utazásáról és a nagy találkozásról egy videó és több fotó is készült, melyeket aztán Paltrow és Ryan gimije, a Grossmont High School osztott meg az Instagramon.

Let’s do this #ryanstrong @robertdowneyjr #chrisevans

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép, 2016. Máj 23., 10:09 PDT

#RyanStrong #Repost @ryanwilcox0303 with @repostapp. ・・・ Look who stopped by! @gwynethpaltrow @robertdowneyjr #chrisevans Grossmont High School (@ghsasb) által közzétett fénykép, 2016. Máj 23., 10:41 PDT

Forrás: People

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik