Kultúra

Féktelen a tempó a Tini nindzsa teknőcök 2 új promóiban

Nem két, nem három, hanem öt videó érkezett a teknőcös mozihoz, amelyből immár egy ütős akciójelenetet is végignézhetünk.

Közeleg a 2014-es Tini nindzsa teknőcök folytatása: az Elő az árnyékból alcímű sequel, amelyhez nemrégiben megjelent az iszonyat pörgős második előzetes, mígnem mostanra elkezdtek szivárogni a rövidebb videók is, így immár négy tv-szpot és egy filmklip is akad.

A filmben új ellenfelek és szövetségesek fogják felkavarni a teknőc tesók, azaz Leonardo (Pete Ploszek), Raffaello (Alan Ritchson), Donatello (Jeremy Howard) és Michelangelo (Noel Fisher), na meg persze barátnőjük, April O’Neil (Megan Fox) mindennapjait. A rossz arcok között bemutatkozik majd az új Dr. Baxter Stockman (Tyler Perry), továbbá Rocksteady, Bebop és Krang is, miközben a vagány Casey Jones (Stephen Amell) is fel fog tűnni – éppen az ő bemutatkozó magánakcióját nézhetjük végig a legalul látható filmrészletben.

A 2014-es Earth to Eco című sci-fi után a második nagyjátékfilmjét dirigáló Dave Green rendezésében készülő Tini nindzsa teknőcök 2 június 2-án érkezik meg a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik