Kultúra

Chris Hemsworth flúgos figurájáról szól a Szellemirtók új kisfilmje

A filmből új jeleneteket is leleplező videóból kiderül, hogy a női csapat asszisztense lesz a reboot leglököttebb szereplője.

A márciusban megjelent első előzetes óta nem érkezett új promó a továbbra is ellentmondásos megítélésű Szellemirtók-reboothoz, mígnem most egy új megközelítésű igyekszik felkelteni az érdeklődést a Sony, amely ezúttal a film kelekótya mellékszereplőjét: Kevint alakító Chris Hemsworth-t állítja reflektorfénybe. A videóban láthatjuk, milyen röhejes figura lesz ez a karakter, akit a rendező Paul Feig és a főszereplőket játszó színésznők szerint (természetesen) zseniálisan alakít a Thorként befutott Hemsworth.

A rebootban Kristen Wiig és Melissa McCarthy két tudósfélét fognak alakítani, akik a cselekmény elején megjelentetik a kísértetekről szóló könyvüket, amellyel jól le is járatják magukat, mert  mindenki hülyének nézi őket. Eztán eltelik néhány év és a művük éppen eléggé a feledés homályába merül ahhoz, hogy tanárokként munkát kapjanak a Columbia Egyetemen. Pechükre rövidesen előkerül a könyvük, amely persze ismét rossz fényt vet rájuk és végül elbocsájtják őket. Manhattan-ben viszont váratlanul felütik fejüket a gonosz szellemek, amelyet látva a páros úgy érzi, elérkezett az ő idejük, ezért összeállnak a Kate McKinnon és Leslie Jones által megformált karakterekkel, majd protonfegyverekkel felszerelkezve megkísérlik felvenni a harcot a természetfeletti lényekkel.

Az új Szellemirtók július 28-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik