Kultúra

Fantasztikus hangulata lesz Woody Allen új filmjének

Megjelent az 1930-as években játszódó Café Society előzetese, amely zseniálisan idézi meg a 20. század első felének Hollywoodját.

Márciusban jelentették be a cannes-i filmfesztivál szervezői, hogy Woody Allen legújabb filmje, a Café Society című vígjáték fogja nyitni május 11-én az idei seregszemlét, amelynek történetében ez már a harmadik alkalom, hogy a mester egyik művét választották nyitófilmül. A bejelentést követően előbb csak néhány remek kép jelent meg a produkcióból, mígnem most végre itt van az első trailer is, amely önmagáért beszél.

A Café Society egy az 1930-as években játszódó romantikus vígjáték lesz, amelynek hőse a fiatal forgatókönyvíró, James (Jesse Eisenberg), aki az álmai valóra váltása végett Hollywoodba érkezik, csakhogy ott aztán megismerkedik a vonzó Theresával (Kristen Stewart) és a kettejük között kibontakozó szerelem teljesen megváltoztatja az életét.

Első osztályú színészgárdát fog felvonultatni az alkotás, amelyben a két főszereplő mellett az Oscar-jelölt Steve Carell és Judy Davis, továbbá Blake Lively, Parker Posey, Corey Stoll, Paul Schneider és Anna Camp játssza a mellékszereplőket. A cannes-i premierjét követően a Café Society először az amerikai mozikban fog debütálni, augusztus 12-én.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik