Kultúra

Woody Allen új komédiája nyitja az idei cannes-i filmfesztivált

A Jesse Eisenberg és Kristen Stewart főszereplésével készülő Café Society lesz a 69. cannes-i seregszemle nyitófilmje.  

Woody Allen jelenleg már az utómunkálatokat taposó Café Society című legújabb filmje fogja nyitni május 11-én a 69. cannes-i filmfesztivált – számol be róla a The Guardian.

A mester negyvenhetedik nagyjátékfilmje egy az 1930-as években játszódó romantikus vígjáték lesz, amelynek hőse a fiatal forgatókönyvíró, James (Jesse Eisenberg), aki az álmai valóra váltása végett Hollywoodba érkezik, csakhogy ott aztán megismerkedik a vonzó Theresával (Kristen Stewart) és a kettejük között kibontakozó szerelem teljesen megváltoztatja az életét.

A Café Society esetében különleges jelentősége van a hármas számnak, ugyanis egyfelől az Adventureland – Kalandpark és a BeSZERvezve után ebben a filmben immár harmadszor játszik együtt Eisenberg és Stewart párosa, másfelől meg a Hollywoodi történet és az Éjfélkor Párizsban után ez a harmadik Woody Allen mozi, amelyet a seregszemle nyitófilmjének választottak.

A 69. cannes-i filmfesztivált május 11-22 között rendezik meg és a zsűri elnöke ezúttal a Mad Max filmek atyja, George Miller lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik