Kultúra

Nagyon vicces az Angry Birds-mozi új előzetese

A trailerben az indulatkezelési problémákkal küzdő Piros vezette madarak megpróbálják felvenni a harcot az undok malacokkal.

Már eddig is érkezett néhány jópofa kedvcsináló a népszerű okostelefon-applikáción alapuló Angry Birds – A filmhez, amelynek azonban kétségtelenül a lent látható harmadik trailere lett az eddigi leghumorosabb és legmozgalmasabb is egyben.

Az animációs mozi kb. arról fog szólni, hogy a valahol egy szigeten éldegélő madárkák mindennapjait váratlanul felkavarja majd az arcoskodó malacok érkezése, akik titkon azért jöttek, hogy lenyúlják a tojásokat. Ezt persze nem nézhetik majd tétlenül a szárnyasok, ezért az egyébként nem túl közkedvelt, de mindenki másnál lobbanékonyabb Piros (aki Jason Sudeikis hangján szólal meg) vezetésével szembeszállnak velük. A sztori tehát nem egy nagy szám, de az új előzetes alapján a poénok és az akciók is klasszak lesznek.

A produkcióban Sudeikis mellett többek között Peter Dinklage, Josh Gad, Danny McBride és Kate McKinnon kölcsönzi a hangját a karaktereknek. Az Angry Birds – A film egy héttel az amerikai bemutató előtt, május 12-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik