Kultúra

Dwayne Johnson lehet az új Jumanji egyik főhőse

A másik pedig az a Kevin Hart, akivel A Szikla már a Központi hírszerzés című akcióvígjátékban is együtt játszik.

Októberben már ki is tűzték a már korábban is rebesgetett Jumanji-remake premierdátumát és azóta már a produkció rendezőjét is megtalálták, aki a több Star Wars epizódot is társíró Lawrence Kasdan fia, Jake Kasdan lesz. Jelenleg immár előkészítés alatt is áll a produkció, amelynek úgy fest, hogy az egy héttel ezelőtt az MTV Awards díjátadót is közösen vezető Dwayne JohnsonKevin Hart páros lehet majd a két főszereplője – jelenti a Variety.

Johnson és Hart már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a feldolgozást finanszírozó Sony Pictures stúdióval és amennyiben mind a ketten leszerződnek a filmre, úgy az már a második közös munkájuk lehet majd, miután a páros főszereplésével készült a Központi hírszerzés című akciókomédia is, amely idén júniusban fog a mozikba kerülni.

Az új Jumanji szkriptjét a Felforgatókönyvet és a Mr. Magorium meseboltját jegyző Zach Helm és az egyebek mellett a Con Air – A fegyencjáratot és a Pop, csajok satöbbit is író Scott Rosenberg duó dolgozza ki. Johnsonék főszereplésével vagy sem, de a remake már fixen 2017. július 28-án fog az amerikai mozikba kerülni.

Forrás: Variety via Slashfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik