Kultúra

Mókás gyermekkoráról fog mesélni Kőhalmi Zoltán a Comedy Centralon

A Comedy Club mai adásában a népszerű humorista foglalja el a humorcsatorna képernyőjét.

Újabb humorban gazdag péntek este jön a Comedy Centrálon: ma 21.00-tól Kőhalmi Zoltán szórakoztatja a stand-up comedy műfaj hazai szerelmeseit. A népszerű humorista az Én, Kőhalmi Zoltán című produkciójában felidézi poénoktól hemzsegő iskolás éveit, mesél elképesztő szentesi élményeiről, a gyerekszobájára emlékeztető díszletek között pedig még a biciklis igazolványát is megmutatja.

Mekkora az ember térdelve, guggolva, törökülésben vagy épp tanácstalan fejvakarás közben? Ha eddig nem tudta, egy életre megtanulhatja a tematikus stand-up estekkel jelentkező Comedy Club pénteki epizódjából! Kovács András Péter és Hadházi László után ugyanis ezen a héten Kőhalmi Zoltán veszi birtokba a színpadot a Viacom magyar humorcsatornáján, hogy önálló estjében a biológiai érdekességek mellett különös földrajzi és irodalmi ismeretekkel is bővítse tudásunkat – például a Csongrád megyei Narnia krónikáiról –, illetve számos ifjúkori témát is érintsen a tőle megszokott keserédes humorral kellőképp megfűszerezve.

Mindenkinek felejthetetlen emlék élete első nyári tábora – Zolinak mindenképp az volt! Főleg azért, mert az édesanyja által összekészített csomagjában a londoni metrótérképre hajazó „kódolt használati utasítással” sem lelte a legfontosabb kellékeket. De nem esett pánikba, hiszen az imádott mama a messzi távolból lélekben ott volt vele, ráadásul még leveleket is küldött neki serényen, hogy érezze a törődést!

Drága Zolikánk, nagyon sokat gondolunk rád…’ – a busz még Szentesen volt, amikor anyám ezt postára adta. ’Drukkolok, hogy továbbra is jó idő legyen és mindent megtalálj a csomagban’ – akkora zacskóhalmot hozott létre, hogy tényleg kihívás volt benne bármit megtalálni. Eleve több színű térképet rajzolt hozzá, mint a londoni metróhoz szokás, plusz zacskó színkód volt: fekete a szennyes, tiszta a fehér.

– meséli a humorista, aki a tánciskolás emlékeiről is beszámol. Többek között arról, hogy hamar rájött, az angolkeringőhöz az ideális ívre elméletben kell felkészülni, és ha az megvan, már nincs is más hátra, mint az erről mit sem sejtő partner felkérése.

Kőhalmi  Én, Kőhalmi Zoltán című önálló estje április 8-án, 21.00-kor a Comedy Centrálon, ismétlések április 9-én, szombaton 09.30-kor, illetve április 10-én, vasárnap 19.00-tól.

Forrás: Comedy Central Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik