Kultúra

Hadházi László megszállja a Comedy Centralt

A stand-upos ma este foglalja el a humorcsatorna képernyőjét, amellyel kapcsolatban most érdekességeket is megtudhatsz.

Ma, azaz bolondok napján este 9-től Hadházi László sorozza meg poénjaival a Comedy Central nézőit. Hadházi szórakoztató történetei a kisiskolás kori megpróbáltatásaitól az ötvenen túli élet szépségéig terjednek A humorkabaré visszatér 2. című produkciójában. Ezzel folytatódik a Comedy Central új sorozata, a tíz héten át jelentkező Comedy Club, amelyben pénteken esténként a hazai stand-up comedy nagyágyúi nevettetik meg a tévéképernyő előtt ülőket.

Hét nagydumás vette birtokba a péntek esti műsorsávot a Viacom magyar humorcsatornáján. A Comedy Clubban május végéig a legjobb hazai humoristák lépnek színpadra, akik olyan jól megférnek a képernyőn egymás mellett, mint hét dumás egy csárdában. A tematikus stand-up esteket KAP, alias Kovács András Péter produkciója nyitotta, míg a most soron következő második adásban Hadházi Lászlóé a főszerep, aki szintén garantálja, hogy az előadása során szem nem marad szárazon.

Kisfiam, ha a vizsgán hülye vagy, akkor is beszélj, majd a tanár kiválogatja, ha van benne olyan…

– ezt tanácsolta az édesanyja Hadházi Lászlónak, hogy küzdjön meg a kettesért is az iskolapadban. A humorista tehát a megannyi vicces sztorit tartalmazó iskolás éveibe is betekintést enged; többek között azt is elárulja, hogy mi köze a gabonakártevőknek a kombájnhoz, illetve hogyan és miért került a feleletébe egy dinoszaurusz latin nevét nyomokban tartalmazó fura állat neve.

Szórakoztató produkciójában Hadházi a párok életét is górcső alá veszi, és elmeséli, hogy egy holtfáradt férfiember a rögtönzött „éjszakai koncertjével” hogyan tudja kínszenvedéssé tenni a fiatalító alvásra vágyó kedvese éjszakáját. De azt is felvázolja, hogy milyen az élet az ötödik ikszen túl, illetve megsúgja azt a nagy életigazságot is, miszerint a „bajok” nem ötvenévesen kezdődnek, hiszen csak harmincéves korunkig vagyunk garanciálisak. De hogy mit is akar ezzel nekünk mondani? A humorkabaré visszatér 2. névre keresztelt önálló produkciójából biztosan megtudják!

Hadházi László A humorkabaré visszatér 2. című önálló estje április 1-jén, 21.00-kor a Comedy Centralon, ismétlések április 2-án, 09.30-kor, illetve április 3-án, 19.00-tól.

Forrás: Comedy Central Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik