Kultúra

Baj van: újra kell forgatni az Öngyilkos osztagot

Persze csak részben. Tudniillik a Warner Brothers fejesei ráeszméltek, hogy jelen formájában nem elég vicces a film.

Érdekes információ jutott a roppant eredeti nevű Birth Movies Death weboldal birtokába, ugyanis egy titkos, de megbízható informátoruk jóvoltából arról számolnak be, hogy a Warner Bros. fejesei belátták, mégsem pálya ez a nagy komolykodás a DC karaktereket felvonultató filmjeikben, ezért a soron következőn: az Öngyilkos osztagon máris korrekciókat eszközölnek. Ez annyit tesz, hogy több jelenetet is újraforgatnak, merthogy állítólag a szereplők közti interakciók nem elég humorosak.

Lássuk be: ez az egész felettébb röhejesen hangzik, ugyanakkor a BMD értesülései szerint minderre azért van nagy szükség, mert hiába is hódította meg a világhálót januárban az Öngyilkos osztag szenzációs első előzetese, abban valójában már ellőttek minden komolyabb poént, amely csak a filmben akad. Amennyiben ez igaz, akkor nem is csodálkozom a döntésen, miszerint a stúdió inkább még további dollármilliókat öl a mozi forgatásába, csakhogy az végül ne csupán izgalmas, de eléggé tréfás is legyen.

Arról egyelőre még nem szól a fáma, hogy a hirtelen elrendelt újraforgatások és az ezért megszakított utómunkálatok miatt mennyit csúszik majd, ha csúszik egyáltalán David Ayer filmjének premierje, mindenesetre jelen állás szerint a produkció továbbra is fixen augusztus 5-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Birth Movies Death via Slashfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik